Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!

Nyári konyha – Vega módra

Barbara majdnem főzésmentes konyhája….


máj/10

30

Majonézes-parmezános saláta öntet

Íme egy újabb salátadresszing variációm…

Saláta öntet

Saláta öntet

Szükséges az egyveleghez: egy friss citrom facsart leve, 2 dkg reszelt parmezánsajt (jó a boltban kapható, előre csomagolt variáció), egy teáskanál fokhagymás só, 3 dl majonéz, kevés tej

Keverjük össze a fenti hozzávalókat. A tejet használjuk bátran, hogy a majonéz ne maradjon túl sűrű. tegyük hűtőbe, lehetőleg akár 4-8 órára is.

Mehet bármilyen salira!




RSS Feed

2 hozzászólás érkezett

howard

howard hozzászólása
augusztus 22, 2014, 6:48 du.

kemm@revivalism.masonry” rel=”nofollow”>.…

спс за инфу!…

Jorge

Jorge hozzászólása
augusztus 22, 2014, 6:55 du.

usable@eulogized.assistants” rel=”nofollow”>.…

good!…

Szólj hozzá!

<< Málnás kosárka

Citromos-kapros salátaöntet >>