máj/10
30
Majonézes-parmezános saláta öntet
2 hozzászólás | Beküldte vegakonyha mindenféle, vega recept témakörben
Íme egy újabb salátadresszing variációm…

Saláta öntet
Szükséges az egyveleghez: egy friss citrom facsart leve, 2 dkg reszelt parmezánsajt (jó a boltban kapható, előre csomagolt variáció), egy teáskanál fokhagymás só, 3 dl majonéz, kevés tej
Keverjük össze a fenti hozzávalókat. A tejet használjuk bátran, hogy a majonéz ne maradjon túl sűrű. tegyük hűtőbe, lehetőleg akár 4-8 órára is.
Mehet bármilyen salira!
2 hozzászólás érkezett
howard hozzászólása
augusztus 22, 2014, 6:48 du.
Jorge hozzászólása
augusztus 22, 2014, 6:55 du.
usable@eulogized.assistants” rel=”nofollow”>.…
good!…
kemm@revivalism.masonry” rel=”nofollow”>.…
спс за инфу!…